Poezenhofkatjes

Wie heeft er plaats voor een of meerdere half-tamme, wettelijk in orde gestelde Poezenhofkatten? De kolonie geneutraliseerde zwerfkatten, die reeds jaren een vaste stek heeft in ’t Poezenhof op de Brielmeersen, moet van de Provincie dan toch plaats ruimen voor een andere project. Het domein waarop het tuinhuisje van de zwervertjes is gevestigd, krijgt vanaf 1 september 2017 een andere bestemming. Deze beslissing van de Provincie Oost-Vlaanderen is te wijten aan het feit dat stad Deinze afziet van zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van deze zwerfkattenkolonie verbonden aan de Brielmeersen. Al deze katten zijn door de jaren heen wel door Deinze geneutraliseerd via het zwerfkattenproject. Voor deze zwervers in handen komen van RATO (en wie weet wat er dan mee gebeurt), trachten Linda en Patricia er zoveel mogelijk te vangen zodat ze een nieuwe thuis kunnen krijgen. HELP DEZE HALF ZWERVERTJES, ze worden voor u kosteloos in orde gezet. Neem contact op met Patricia of Linda via katodd1@telenet.be of telefoneer naar 0494/47 70 86 – 0498/74 00 65 als u zo’n buitenpoesje wel ziet zitten.

Hoe huisvest u zo’n half wilde kat?
Zeker de kat een veertiental dagen opsluiten in een tuinhuisje of grote bench, garage waar ze niet uit kan en waar haar kattenbak, eten en drinken in staat.

Nele Elias: “Wij hebben een paar maanden geleden Mila geadopteerd en zijn ook zo begonnen. Ik heb echter mijn stoute schoenen aangetrokken (ik ben nogal een doorzetter als ik ergens mijn gedacht van gemaakt heb 😜) en heb haar nadien binnen genomen en nog eens 4 weken laten wennen. Resultaat: een heuse huispoes met schattig speelse buien en lieve trekjes, we zouden haar niet meer kunnen missen! Echt de moeite!”

Alle katjes die nog een nieuw verblijf zoeken vindt u op: www.poezenhofdeinze.net
HIER ONDER ENKELE VAN DE POEZENHOFKATJES DIE WACHTEN OP U