Junior Rosy

Zocht een thuis op 15/05/2021 en vond die op 27/05/2021. .

  • Geboortedatum: 01/09/2020
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: Kortharig grijs getijgerd met ros

Rosy is als jongste kattin uit een groep van 20 katten gehaald die allen samenwoonden in een kleine flat. Het junior kattinnetje is heel sociaal, lief en aanhankelijk en is ook heel levendig en speels.Met tijd zou ze toch graag haar pootjes kunnen strekken in de tuin of op een koertje als ze dat wil en er klaar voor is.
Rosy heeft een oppervlakkige wonde in haar hals die nu behandeld en mooi genezen is. Maandag 17/05 wordt ze verder wettelijk in orde gezet zodat ze op dinsdag 18/05 de opvang mag verlaten.. Hebt u in uw hart en huis een plaatsje voor deze zeeeeeeeeeer lieve meid stuur dan alle gevraagde gegevens door die u vindt op onze website rubriek ADOPTIE

Junior Rosy vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in . We kregen dit in onze mailbox:

Hallo Patricia,

Zoals beloofd sturen we je een mailtje over hoe het gaat met Rosy.

De eerste dagen was Rosy zeer bang, ze kroop onder de kasten, achter de zetels en achter de gordijnen. Toevallig ontdekten we dat ze zich nog liever verborg onder een deken in de zetel. Maar ’s avonds kwam ze tevoorschijn en was dolenthousiast. Ze speelde met ons en gaf kopjes en likjes naar hartenlust. Zie het filmpje.

We konden haar inderdaad zeer gemakkelijk haar pilletjes geven en zalf aan haar wonde wrijven. De wonde bleef droog maar genas toch niet voldoende.
We zijn dus nog eens naar Zodiac gegaan. Daar vertelde de dierenarts dat de wonde wellicht een reactie was op het pipet met product tegen teken en luizen. We kregen pilletjes voor een korte kuur met cortizone, pilletjes tegen de jeuk en pilletjes tegen teken en luizen. We mogen haar terug normale kattenbrokjes geven.

Ondertussen is Rosy veel minder schuw geworden. Ze slaapt nog wel af en toe onder haar deken maar is zeer lief en aanhankelijk geworden. Het is een schatje.

We hebben haar dan ook een nieuwe naam gegeven: Snoetje.