Kitten Dario

Zocht een thuis op 11/09/2023 en vond die op 20/09/2023. Het gouden mandje van Dario (nu Xavi) en Dusty (nu Malou) staat al klaar. .

  • Geboortedatum: 12/05/2023
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: ros getijgerd

Dario en Dusty (alias Dutske) zijn binnengekomen in het asiel als gevonden in een gracht in Grammene. De waren in erbarmelijke lichamelijke toestand., vol ongedierte en ze stonken. Na de nodige medicatie en zorg, evolueerden broer en zus zeer gunstig zodat ze nu bijna klaar zijn om naar hun eigen thuis te vertrekken. Het zou supere zijn mochten ze beiden samen een warm mandje mogen delen maar dit is geen must. Dario kan perfect alleen zijn mannetje staan  en is heel mensvriendelijk en ontzettend lief. . Op maandag 18/09 worden ze verder wettelijk in orde gezet zodat ze op 19/09 de opvang mogen verlaten. Mocht u interesse hebben om Dario een liefdevolle thuis te geven,  vul dan zeker het adopt info form in

Kitten Dario vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Zwijndrecht. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Vandaag zijn Xavi en Malou alias Dario en Dusty één weekje bij ons.
Ik laat je graag even weten dat ze het allebei heel goed stellen.

Ze beginnen hier al goed hun weg te kennen. Beiden zijn heel speels, lief voor elkaar en voor ons. Xavi laat zich gewillig oppakken en vertroetelen, wat een knuffelbeer is dát. Malou wordt niet graag opgepakt maar komt ondertussen wel alvoorzichtig kopjes geven.

Vandaag checkup en herh. vaccinatie bij de dierenarts. Ze zijn alltwee al aangekomen qua gewicht. Het oogje is goed genezen, nog een beetje troebele waas maar kleurde niet meer groen bij de test. Kortom: Allebei goedgekeurd!


Lieve groetjes uit Zwijndrecht,
Niki, Jorrit, Mauro, Jarl
en vooral van Xavi en Malou !