Wie zijn we?

Onze oprichters, leden  en medewerkers:

Magda

Magda was de drijvende kracht achter dit klein kattenasiel. Meer dan 30 jaar heeft zij ingestaan voor het welzijn van de Deinse katten in nood en  meer dan 15 jaar was zij het gezicht van het zwerfkattenproject in Deinze, dat sedert 01/01/2017 overgenomen werd door RATO.  Op  03/10/2018  heeft ze haar activiteiten als kattenasiel afgebouwd maar zij bleef ze nog  zeer betrokken bij  de werking van Kat op de dool Deinze, die nu gerund wordt door haar naaste medewerkster Patricia . Magda heeft sedert  mei 2021( de overstap naar vzw) de werking van het asiel helemaal overgelaten aan de jongere generatie  en heeft haar Hk nummer ingediend bij dierenwelzijn op 15/02/2022  wat inhoudt dat ze op 77 jarige leeftijd nu definitief gestopt is en geniet van een welverdiende rust.
HARTELIJKE DANK MAGDA VOOR DE HONDERDEN  KATJES DIE DANKZIJ U  EEN VEEL BETER LEVEN HEBBEN.


Patricia

Sedert mei 2021 is Patricia beheerder en voorzitter van het erkend asiel Kat op de dool Deinze vzw. Dagelijks zet zij zich in qua opvolging en verzorging van de katjes maar ook de administratie rust op haar schouders.


Opvangmoekes en -vakes

Pleeggezinnen staan ons in de drukke kittenperiodes bij voor de huiselijk opvang van de kleine katjes.


Adelin

Sedert de oprichting van de vzw in mei 2021 heeft Adelin de groep vervoegd als bestuurslid. Hij geeft logistieke ondersteuning en staat in voor het vervoer naar en van dierenarts.


Laura

Als meewerkend lid van Katodd heeft Laura al haar strepen verdiend door al enkele jaren als opvangmoeke voor kittens te zorgen. Ze heeft daarvoor speciaal bij haar thuis een ganse kittenkamer geïnstalleerd. Ze beschikt als dierenarts assistente over de nodige kennis om met de kleintjes om te gaan.  Laura staat sedert 01/06/2021  in voor de kittenproblematiek omgeving  Aalter