Wie zijn we?

Onze oprichters, leden  en medewerkers:

Magda

Magda is de drijvende kracht achter dit klein kattenasiel. Reeds meer  dan 30 jaar behartigt zij het welzijn van de Deinse katten in nood en  meer dan 15 jaar was zij het gezicht van het zwerfkattenproject in Deinze, dat sedert 01/01/2017 overgenomen werd door RATO.  Op  03/10/2018  is zij definitief  gestopt met haar asiel in de Hellestraat maar zij bleef (en blijf nog steeds)  zeer betrokken bij  de werking van Kat op de dool Deinze, die nu gerund wordt door haar naaste medewerkster Patricia . Magda heeft sedert  mei 2021( de overstap naar vzw) de werking van het asiel helemaal overgelaten aan de jongere generatie  maar blijft nog verder oudere poezen opvangen als opvangmoeke voor het asiel.


Patricia

Sedert mei 2021 is Patricia beheerder en voorzitter van het erkend asiel Kat op de dool Deinze vzw. Dagelijks zet zij zich in qua opvolging en verzorging van de katjes maar ook de administratie rust op haar schouders.


Barbara

is opvangmoeke van kittens als er plaatsgebrek is in het asiel Katodd.


Opvangmoekes en -vakes

Pleeggezinnen staan ons in de drukke kittenperiodes bij voor de huiselijk opvang van de kleine katjes.


Adelin

Sedert de oprichting van de vzw in mei 2021 heeft Adelin de groep vervoegd als bestuurslid. Hij geeft logistieke ondersteuning en staat in voor het vervoer naar en van dierenarts.


Laura

Als meewerkend lid van Katodd heeft Laura al haar strepen verdiend door al enkele jaren als opvangmoeke voor kittens te zorgen. Ze heeft daarvoor speciaal bij haar thuis een ganse kittenkamer geïnstalleerd. Ze beschikt als dierenarts assistente over de nodige kennis om met de kleintjes om te gaan.  Laura staat sedert 01/06/2021  in voor de kittenproblematiek omgeving  Aalter