Wiebel, ingeslapen op 31/08/2023 onbehandelbaar ziek

  • Geboortedatum: 01/06/2021
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig zwart

Wiebel is geboren met ataxie. De mamapoes was besmet met het Parvovirus waardoor haar kittens rond de leeftijd van 3 weken stierven op 1 eentje na: het kleinste zwart kattinnetje. Ze weerde zich dapper en zoog gretig haar papflesje leeg maar naarmate ze ouder werd, werd haar gebrek opvallender. Wiebel stond niet stabiel op haar pootjes en viel regelmatig omver. Hoe ouder ze werd hoe meer ze wiebelde. Het Parvovirus dat de mamapoes had doorgegeven, had zware letsel veroorzaakt in haar hersenen waardoor ze haar motoriek niet onder controle had.
Het was zielig om zien maar Wiebel leerde uit haar tekortkoming. Zo stapte ze als een paradepaardje om haar evenwicht te behouden of zocht ze steun langs muren en tafelpoten.  Met zo'n zware handicap konden we haar niet ter adoptie zetten en we beslisten om haar te houden.
Haar noden werden groter naarmate ze opgroeide. We voorzagen voor haar een ruim buitenverblijf waar ze naar hartenlust mocht ravotten en waar ze zich geen pijn kon doen. Ook een aangepaste slaapruimte in de living werd ingericht en alle kattenbakken dienden overdekt te zijn en een lage instap te hebben.
Zorgenkindje Wiebel werd zo kostenkindje Wiebel.
Op 31/08/023  is Wiebel  ingeslapen, zwaar ziek, en niet in de mogelijkheid om haar via medicatie te helpen wegens zeer agressief. Wiebel l blijft voor altijd in ons hart .

Door supermeter of -peter te zijn voor € 10/maand of meter/peter voor € 5/maand (rekeningnr BE07 8901 2444 4866 met vermelding WIEBEL) draagt u bij tot het bekostigen van haar noden en dagelijkse behoeften en wordt u vermeld als haar beschermengel.

Beschermengel/Adoptiemeter/peter:
1.  Babs Ley 2023
2. Tania Van Den Branden 2023
3. Moudretsov - Pierets 2023