Wordt u meter/peter van Kapoentje?

  • Geboortedatum: 01/03/2021
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig zwar)wit

Kapoentje is bij ons binnengebracht als zwerfkatje toen ze ongeveer 14 à 16 weken jong was. Ze was gevonden in het industriegebied De Prijkels grondgebied Nazareth - Deinze en deed haar naam zwerfkitten alle eer aan door te blazen, te spuwen en te slaan. Na weken van tevergeefse socialisatie besloten we dat ze in het asiel mocht blijven want Kapoen bleef een katje met een karaktertje. We dienden zelfs de vangkooi te gebruiken om haar naar de dierenarts te brengen, ze vertrouwde niemand nog voor geen haar. We merkten ook dat er een probleem was met haar staart, die was verlamd.
We zijn nu maanden verder en Kapoentje laat zich nu al eens over het bolletje strelen maar niet door gelijk wie. Enkel diegene die haar dagelijks eten geeft, heeft dit voorrecht.

Door supermeter of -peter te zijn voor € 10/ maand of meter/peter voor € 5/per maand ( op rekeningnr BE07 8901 2444 4866 met vermelding Kapoentje) draagt u bij tot het bekostigen van haar noden en dagelijkse behoeften en wordt u vermeld als haar beschermengel.

Beschermengel/Adoptiemeter/peter:
1. Nathalie Hellemans 2023
2. ................