Koda

Koda is terecht.

Hallo,


We hebben heel goed nieuws!! Onze Koda is terecht.
We zijn deze morgen om 6:30 de zoveelste zoektocht opgestart en hebben hem bang en zeer goed verstopt teruggevonden in één van de schuurtjes van onze buurman.
We hadden deze locatie (en vele andere) nochtans al uitgebreid doorzocht, maar blijkbaar was hij te bang om uit zijn schuilplaats te komen. Na de zoveelste ‘doorkamming' van de schuur hoorden we plots 1 kleine miauw en hebben we hem daardoor kunnen localiseren en mee naar huis nemen.
Koda is in goede gezondheid, enkel wat honger en dorst en moe natuurlijk. Hij is superblij om terug thuis te zijn en we willen dan ook iedereen die bijgedragen heeft via diverse Facebook groepen bedanken. Ook de officiële instanties en alle mensen die ons goede moed hebben gewenst: hartelijk dank!

Ons motto was de moed niet opgeven en blijven zoeken. De gouden tips waren die dat jonge katjes of binnenkatten de eerste dagen op 150 m van het huis blijven hangen en zich goed wegstoppen uit angst van de vreemde omgeving. Een tweede gouden tip was dat je best zoekt bij valavond en ochtendgloren, heel zachtjes hun naam zegt overal waar je denkt dat ze kunnen zitten, zonder veel lawaai te maken en zeer goed te luisteren bij het minste geluidje. Dat heeft bij ons tot de doorbraak geleid.
Wij zijn superblij en wensen iedereen die hun katje nog zoekt veel geluk en goeie moed!

Nogmaals bedankt lieve kattenvrienden!!

Kate