Bobien

Zocht een thuis op 3/01/2021 en vond die op 5/01/2021. Bobientje is de eerste van het nieuwe jaar dat naar haar 4-everthuis mag vertrekken .

  • Geboortedatum: 01/01/2017
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig zwart-wit

Bobien is de mamapoes (leeftijd: 4j) van de 4 juniorkatjes Bonnie, Bobby, Boris en Boy. De ganse familie is afgestaan omdat 1 van de baasjes kampte met ademhalingsproblemen.
Bobien is een rustige dame die graag komt vleien en kopjes geven vooral als ze wat lekkers zoals gekookte kip voorgeschoteld krijgt. Ze wordt nu verder wettelijk in orde gezet zodat ze ten laatste tegen 09/01 de opvang mag verlaten. U kan haar nu reeds reserveren.

Bobien vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Vurste. We kregen dit in onze mailbox:

Beste,

Noepie (Bobien) is nu reeds 2 maand bij ons en ze stelt het prima. Af en toe is er nog een klein meningsverschil met de andere kat Snolly maar meestel gaat het super. Ze wast onze Snolly zelfs... Ze voelt zich hier goed en gaat nu sinds enkele dagen ook eens buiten op wandel. Ze houdt haar wandelingen heel kort, niets gaat boven haar mandje... Als we haar streken worden we getrakteerd op luid gespin. Kortom ze heeft haar draai hier echt gevonden. Het is een hele lieve kat.

Met vriendelijke groeten