Britse korthaar Troy

Zocht een thuis op 23/02/2021 en vond die op 25/02/2021. Troy is vertrokken naar zijn hemel op aarde bij een alleenstaande dame..

  • Geboortedatum: 07/07/2013
  • Leeftijdscategorie: Senior
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig- wit-grijs

Troy, (Britse korthaar zonder stamboom)  is met heel veel verdriet en spijt afgestaan door een koppel met jong kindje. Reden: nu de peuter rondloopt, onverwachte bewegingen maakt, krijst en luidruchtig is, voelt Troy zich niet meer veilig verstopt hij zich en durft hij uithalen naar de peuter als die zich te zich te dicht waagt. Het gezinnetje heeft echt alles geprobeerd om zowel het gedag van de peuter als dat van de kat bij te stellen maar zonder resultaat. Troy laten herplaatsen was dan ook de enige optie die hen restte en die hen ook aangeraden was door hun dierenarts.
Met zijn 7,7kg is Troy zeker mooie, imposante verschijning, zeer rustig en naar volwassen, kalme mensen toe een schat van een kat die houdt van menselijk gezelschap en knuffels. Troy zoekt nu een definitieve thuis misschien bij wat oudere mensen, een kinderloos koppel (ook geen jonge kinderen) of bij een alleenstaand persoon waar hij niet meer angstig hoeft te zijn.
Vindt u zich de geschikte persoon om Troy te adopteren? Hij is reeds klaar om te vertrekken.

Britse korthaar Troy vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Eeklo. We kregen dit in onze mailbox:

26/02: Troy is aan het genieten van het zonnetje.
Grtjs , Anita