Callou

Zocht een thuis op 18/03/2017 en vond die op 20/03/2017. Callou is samen met zijn maatje Venus vertrokken naar een fijn 4-everthuis.

Callou is een Lilac Britse korthaar geboren in 2007. Deze mooie tentoonstellingsskater met stamboom is samen met Venus afgestaan aan het asiel omdat zijn baasjes zijn overleden. Callau is reeds helemaal vertrekkensklaar. Voor meer info contacteer Patricia.

Callou vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Graag wou ik je even zeggen dat de poezen het heel goed doen. Het zijn echte curieuzeneuzen. Overal in geïnteresseerd. Alles moeten ze onderzoeken. Ze spelen ook nog heel graag! Dit had ik niet verwacht.
Het lievelingsspeeltje van Callou is een laserlichtje en van Venus een lint/touw. Ze zijn ook zo ongelooflijk lief! Op het schootje komen doen ze niet. Venus wil ook absoluut niet gepakt worden. Maar knuffel kunnen ze als de beste.
Ze zijn ook enorm aan elkaar gehecht. Af en toe durven ze wel eens kibbelen maar meestal geven ze voortdurend kopjes en likjes aan elkaar.
Callou wacht mij telkens op aan de deur als ik thuis kom. En Venus komt kopjes geven wanneer de wekker afloopt. Ze slapen beiden bij ons in bed.

Mvg,
Stéphanie