Chanel

Zocht een thuis op 4/01/2021 en vond die op 8/01/2021. Er wacht Chanel een warm en uitbundig onthaal in haar nieuwe thuis .

  • Geboortedatum: 01/08/2017
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig - driekleur

Chanel is een driekleurig afstandskatje dat binnengebracht is door bezorgde buren. Het baasje van de katjes was overleden, het huis werd verkocht. en de katjes liepen doelloos rond .Chanel is een jong volwassen kattinnetje dat in het begin zeker wat moet wennen aan haar nieuwe omgeving en nieuwe mensen maar na wat geduld en tijd aaibaar en handelbaar is. Ze wordt nu verder wettelijk in orde gezet maar u kan haar nu reeds reserveren bij opvangmoeke Magda 09/386 21 87

Chanel vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Lievegem . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia

Begin januari zijn we de poes Chanel bij Magda komen halen.
Aanvankelijk was ze nog schuw en stak ze haar weg onder de trap. Maar na enkele dagen bloeide ze open: ze at meer, ging op ontdekking door ons huis en kwam zelf streeltjes vragen.
Nu is ze ons goed gewoon en volgt ze ons doorheen het huis. Overdag ligt ze steevast in de buurt bij iemand van het gezin en ’s avonds nestelt ze haar tussen ons in de zetel. Schattig.
We zijn er zeker van dat ze op haar gemak is. Ze wordt in ieder geval goed verzorgd en het is duidelijk dat haar gewicht al flink is toegenomen. Ook de wonde (van de sterilisatie) op haar buik is mooi genezen.

Met vriendelijke groeten en doe ook de groetjes aan Magda.

Tony, Veerle, Marthe, Thibo