El Cid

Zocht een thuis op 24/01/2021 en vond die op 2/02/2021. El Cid (nu Grover) en zus Ella, zullen een fijne thuis hebben op hun nieuw adres..

  • Geboortedatum: 30/03/2017
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: M
  • Vacht: langharig zwart

EL CID en zijn zus Ella zijn afstandskatjes die niet mee konden naar de nieuwe woonplaats van de baasjes. Deze 2 jong volwassen dieren zijn zeer aan mekaar gehecht en wij willen ze dan ook niet scheiden. Ze zijn zijn zeer sociaal maar gedragen zich nu wat schichtig omdat ze uit hun vertrouwde omgeving zijn geplukt. Ze zullen waarschijnlijk weer wat stress ervaren eens ze geadopteerd zijn en dit te wijten aan vervoer, nieuwe omgeving, nieuwe mensen en nieuwe geluiden. wat zich kan uiten in: zich verstoppen en/of een tijdje niet eten. U zult dus wel enkele dagen GEDULD moeten hebben met deze 2 lieverds vooraleer ze u vertrouwen maar krijgt u steevast hun onvoorwaardelijke genegenheid en liefde.
Broer (langharig ravenzwart) en zus (kortharig zwart) zullen het zeker op prijs stellen om na hun huisgewenning, de tuin en de buitenomgeving te mogen verkennen. Kleine kinderen zijn deze 2 black beauty's NIET gewoon.
MOCHT ER GEEN PLAATS GEVONDEN WORDEN WAAR BEIDEN EEN WARME MAND KUNNEN DELEN, DAN MOGEN ZE APART NAAR EEN LIEFDEVOLLE THUIS VERTREKKEN.

El Cid vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Sint-Michiels . We kregen dit in onze mailbox:

Ze hebben veel aan elkaar, Snoezie en Grover. Goed dat ze samen konden blijven🙂.

Groeten
Karen