Ella

Zocht een thuis op 25/07/2017 en vond die op 29/07/2017. Het wordt een hele rit voor Ella tegen ze gearriveerd is in haar 4everthuis.

Ella haar kittens hebben reeds lang een thuis gevonden maar Ella diende in de opvang te blijven omdat ze wat ziekjes was. Na een antibioticakuur is deze mooie, ontzettend lieve , volwassen muizengrijze kattin hersteld en haar gewicht is weerom oké. Ella mag volgens onze DA nu naar een zorgzame thuis vertrekken want deze meid zal zeker moeten opgevolgd worden wat voeding betreft. Voorlopig mag ze enkel vetarme, licht verteerbare voeding krijgen (I/D van Hill's), misschien zelfs voor haar ganse poezenleven maar dat is nog lang niet zeker.
Meer info bij haar opvangmoeke.

Ella vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Merksplas. We kregen dit in onze mailbox:

Hallo Patricia,

Ik had je beloofd om iets te laten weten over Ella ( Zarbi) na haar bezoek aan de dierenarts.
Ik had ze op 31/7 laten nakijken, ze woog toen 3,64 kg. en ze kreeg haar eerste injectie en gisteren 28/8 heeft ze haar 2de injectie gekregen en ontwormingsmiddel en woog ze 3,75 kg.
Maar liefst 100 gram erbij op 4 weken tijd en dat voor een klein poesje. Nu moet ik pas volgend jaar terug met haar naar de dierenarts.
Ze is echt heel goed bekomen en ziet er stralend uit. Ze is kerngezond en heel speels geworden. Onze Bisou is haar dikste vriendin geworden.
Ze kunnen goed met elkaar opschieten en het is een lust om die 2 te zien spelen met elkaar. Ze is met haar poep in de boter gevallen en wij ook ( ha ha)
Hierbij zie je nog enkele foto's van Zarbi en Bisou. Soms ken je ze haast niet uit elkaar...
De foto met het pluchen konijn was genomen onmiddellijk toen ze bij ons aankwam. En nu moet je zien, wat een prachtbeest.
Ik hoop dat je hiermee opgelucht kan zijn en wij zijn u ook heel erg dankbaar.
Met vriendelijke groeten,

Andrea