Elsy

Zocht een thuis op 12/05/2017 en vond die op 11/06/2017. Elsy heeft dan toch haar gouden mandje gevonden bij zeer vriendelijke mensen die zelf een kattenhotel uitbaten. Waar kun je als kat beter zijn?.

Elsy is samen met haar zusje en 2 broertjes  binnengebracht door de dierenbescherming  omdat hun  baasjes uit huis werden gezet. Deze gitzwarte, jonge meid  (7 à 8 maanden) is uiterst lief, mensvriendelijk, en zeer aanhankelijk. Black beauty zoekt nu via haar opvangmoeke een fijne 4ever thuis.

Elsy vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Lovendegem. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Zoals beloofd enkele foto’s van onze schat Lucie, door jou beter gekend als Elsy. Het zijn een beetje allemaal dezelfde foto’s omdat ze uiteraard nog niet buiten mag en ze beperkt haar verkenningstocht voorlopig nog tot keuken en living. Dat ze een echte knuffelaar is wisten we al. In de loop van de week is geleidelijk aan ook haar speelse kantje naar boven gekomen. Waar ze in het begin zeer rustig en bedaard was, blijkt er nu toch een echte speelvogel in haar te schuilen en ze is dan ook gek op spelen met de hengel en met balletjes. Onze Yoda ziet het graag gebeuren, want ook hij kan het zot compleet in de kop krijgen en springen en stoeien als een kleine kitten. Er zijn geen spanningen tussen de twee, al is Lucie nog wat op haar hoede als Yoda in al zijn enthousiasme komt afgestormd. Als Birmaan is hij natuurlijk twee keer zo groot en zo dik dus het is nogal een gevaarte als hij aan komt lopen. Gisteren was hij Lucie zo hard kopjes aan het geven dat ze bijna omver viel.
Ze eet goed en krijgt elke dag haar portie geitenmelk ;-).
Groetjes van ons: Bert, Leen, Lune, Yoda en Lucie

Bericht van 01/09/2017:
Beste,
Enkele maanden geleden adopteerden we via jullie Elsie (nu Lucie). Hierbij een berichtje op haar eerste verjaardag om te laten weten dat ze het uitstekend stelt en zeer goed opschiet met huisgenoten Yoda en Louis (mee op de foto).

Mvg,
Bert (kattenhotel de kartonnen doos)