Flavie

Zocht een thuis op 28/01/2017 en vond die op 5/03/2017. Flavie heeft dan toch haar gouden mandje gevonden en meteen ook een soortgenootje als vriendje van haar eigen leeftijd. .

Zoekt u knuffelkatje dat u gezelschap houdt aan de televisie of bij u in de zetel op schoot komt zitten,  dan is Flavie met haar antracietgrijze pels en ros-bruine staart, het katje bij uitstek. Flavie (geboren 2011) is een zeer lief, zeer braaf en zeer rustig kattinnetje dat graag eens per week geborsteld wordt want daar geniet ze van. het liefst blijft ze binnen bij haar baasjes om lekker weg te soerelen in de warmte. Ze is reeds helemaal vertrekkensklaar en ook negatief getest op aids en leucose.

Flavie vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in De Pinte. We kregen dit in onze mailbox:

Zoals beloofd, stuur ik je een klein tekstje met wat foto's van Flavie.

Flavie is een echt schatje. Ze is nu twee maanden bij ons en voelt er zich helemaal thuis. Ze heeft al volop de tijd genomen om haar nieuwe territorium, zowel binnenshuis als buiten in de tuin, te verkennen. Ze geniet ervan om met het mooie weer even naar buiten te gaan, maar ze komt meestal vrij vlug terug naar binnen. Ze heeft intussen een vaste 'stoel' ingepalmd en de handdoek is zelfs één van haar speelmaatjes geworden. Het liefst van al ligt ze op een dekentje op de vensterbank aan het raam. Ze kan dan goed in de gaten houden wat er buiten gebeurt en boven de centrale verwarming ligt ze tevens lekker warm. Ze houdt er enerzijds van om aandacht te krijgen en gestreeld te worden, anderzijds houdt ze geregeld haar schoonheidsslaapje. Van zodra ze mij ziet, kan ze het niet laten om even goeiedag te komen zeggen. Ze is geen schootjeskat, maar komt zo nu en dan wel vlak naast je in de zetel liggen. Het contact met onze andere kattin van ongeveer dezelfde leeftijd verloopt gelukkig ook zeer vlot. In het begin waren ze allebei wat afwachtend, maar nu weten ze elkaar best wel te appreciëren. Het is intussen zo vanzelfsprekend geworden dat Flavie er is, dat het wel lijkt alsof ze al jaren deel uitmaakt van ons gezin...

Bedankt Magda en Patricia voor jullie enorme inzet om zoveel katten te helpen bij het vinden van een nieuwe warme thuis!

Groeten,
Myriam