Het C-nestje: kitten Cybill

Zocht een thuis op 8/07/2017 en vond die op 22/07/2017. Vroeger dan verwacht mag Cybill kennismaken met haar nieuwe thuis. .

Het C-nestje is in de opvang binnengekomen, veel te vroeg van hun mama gescheiden ( ze waren amper 4 weekjes jong) , omdat de boer ze niet langer op zijn hof wilde en indien ze niet weggehaald werden hij ze zou vergiftigen. Het waren gezonde kittens die afgezien van wat parasieten verder niks mankeerden. Ze aten goed zelfstandig en hun gewicht evolueerde ook gunstig.
Cybill, geboren 18/05/2017  is een zeer lief, aanhankelijk mensvriendelijke en speels  kattinnetje . Zij heeft een bleek grijs getijgerde pels met witte rn rosse accenten. Zij is reeds parasietvrij en gevaccineerd op 06/07  en mag na een wachttijd van 10 dagen, als alles meezit, gecastreerd en gechipt worden zodat Zij wettelijk in orde de opvang kan verlaten. U kunt Cybill reeds reserveren via de kittenopvang in Vosselare. .

Het C-nestje: kitten Cybill vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in . We kregen dit in onze mailbox:

Hallo,
Het is al even geleden sinds we bij jullie Mielo & Zulma (Jefke & Cybill) geadopteerd hebben.
Daarom even een update!
Ze doen het beide supergoed hier bij ons thuis. Samen spelen, slapen en de baasjes lastigvallen.
In de bijlage kan je foto's terugvinden van hoe groot ze ondertussen al zijn geworden. Zeker ons Zulma, die nog een zeer kleine kitten was toen ze bij jullie is vertrokken.
Ook willen we jullie nog eens bedanken voor de moeite die er word gedaan om elke poes een (nieuwe) thuis te zoeken!
Veel succes verder,
Kristof & Celien
Mielo & Zulma