Het C- nestje: kittens Cientje en Circé

Zocht een thuis op 5/07/2017 en vond die op 25/07/2017. wat is dit gezellig voor de 2 kleintjes dat ze samen een mandje mogen delen..

Het C-nestje is in de opvang binnengekomen, veel te vroeg van hun mama gescheiden ( ze waren amper 4 weekjes jong) , omdat de boer ze niet langer op zijn hof wilde en indien ze niet weggehaald werden hij ze zou vergiftigen. Het waren gezonde kittens die afgezien van wat parasieten verder niks mankeerden. Ze aten goed zelfstandig en hun gewicht evolueerde ook gunstig.
Cientje en Circé , geboren 18/05/2017,  zijn  zeer lieve, aanhankelijke, mensvriendelijke en speelse  kattinnetjes .  Zij zijn reeds parasietvrij en gevaccineerd op 06/07  en mogen na een wachttijd van 10 dagen, als alles meezit, gecastreerd en gechipt worden zodat Zij wettelijk in orde de opvang kunne verlaten.

Het C- nestje: kittens Cientje en Circé vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in De Pinte. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,
Alles verloopt heel goed met Cientje (luna) en Circe (lotta). Ze spelen veel met elkaar, eten goed, zijn zindelijk en zijn ons en de kindjes al goed gewoon. Ze komen spontaan kopjes geven, bij ons zitten en spelen. In bijlage een foto op hun krabpaal. Ze hebben een grote krabpaal met veel hokjes en platformpjes maar liggen toch liever dicht bij elkaar.
Met vriendelijke groeten,
Iris