Jong volwassen Rob Roy

Zocht een thuis op 18/03/2023 en vond die op 22/03/2023. Robbeke is vertrokken naar zijn zorgzame en liefdevolle thuis .

  • Geboortedatum: 01/01/2019
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: M
  • Vacht: kenmerken Snowshoe

Rob Roy is gevonden in een landelijk gebied in Deinze. De honden hadden het katje een hoge boom ingejaagd waar het een dag is blijven zitten. Gelukkig merkten de bewoners het katje op. De honden werden binnengehouden en  onderaan de boom werd eten gezet om het katje naar beneden te lokken. Na enkele dagen is Rob Ry dan uiteindelijk in de vangkooi gelopen en bij ons binnengekomen.
Het jong volwassen sukkeltje bleek helemaal onderkomen en woog slechts 2 kg, zat onder de vlooien en had ontzettend veel wormen in zijn veel te slappe stoelgang. Hij was wel niet mensenschuw maar zelfs heel lief en knuffelig.
Na zijn ontworming, ontvlooiing, vaccinatie en het krijgen van lichtverteerbare voeding, is Rob Roy  helemaal bekomen en mag hij op 20/03  gecastreerd en gechipt worden. Indien u dit speciaal getekend katje ( kenmerken Snowshoe, inclusief helder blauwe ogen) een fijne thuis wilt gegeven vul dan zeker het adopt info form in. Vanaf 22/03 mag Rob Roy de opvang verlaten  mits goedkeuring van onze dierenarts.

Jong volwassen Rob Roy vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Hoegaarden . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Zoals beloofd vindt u als bijlage een pdf met 2 fotootjes van onze Robbe.

Hij begint al te wennen aan zijn nieuwe baasjes: hij laat zich strelen, geeft kopjes en snort dan volle bak.

Eten doet hij ook goed. Vandaag nog geen stoelgang gezien. Wij houden het in het oog.

Indien de volgende dagen nog geen verbetering v/d diarree gaan we een keertje naar de dierenarts voor advies en behandeling.

Nog een fijn weekend toegewenst.

Mvg,
Hermine & Marcel