Junior Bijoux

Zocht een thuis op 26/12/2017 en vond die op 4/01/2018. Na een lange reis zal Bijoux de hemel op aarde vinden .

Langharige, abrikoos kleurige junior kat Bijoux is, zoals zijn naam reeds doet vermoeden, een pracht van een kater. Deze ietwat schuchtere jonge kerel (geboren in februari 2017) heeft weken in een boom geleefd, die hij slechts verliet om te eten om er dan vliegensvlug terug in te klimmen. Nu hij op de begane grond woont, is hij rustiger geworden maar de eerste dagen, weken moet hij wel wennen aan zijn nieuwe omgeving. Bijoux zoekt dan ook een thuis zonder kleine kinderen bij mensen met het nodige geduld en liefde. Hij wordt nu verder wettelijk in orde gezet en mag pas de opvang verlaten ten vroegste na nieuwjaar, mits zijn opvangmoeke Magda anders beslist. Zou u graag Bijoux een thuis willen geven? Spreek dan zeker af met zijn opvangmoeke.

Bijoux  en Roan waren samen besproken maar zijn door omstandigheden weer beschikbaar.

Junior Bijoux vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Essen.. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Dank voor uw berichtje i.vm. de registratie van Bijoux.
Het gaat heel goed met Bijoux.
Hij past zich goed aan aan zijn omgeving en met de andere katten kan hij ook goed overweg. Volgens mij is hij zeker tussen andere katten opgegroeid, want hij loopt er heel relaxed tussen. Ook loopt hij achter balletjes aan te rennen.
Vanochtend liep hij langs mijn benen kopjes te geven, daar stond ik echt van te kijken, zo lief. Hij is ook een goede eter.
De eerste dagen zat hij nog regelmatig onder tafel, maar Inmiddels gaat hij lekker voor het raam zitten kijken en gaat lekker in een mandje of in een klimpaal liggen.
Kortom wij zijn heel blij met onze nieuwe spinnende viervoeter.
Wij genieten er echt van dat hij zo goed zijn draai vindt in zijn nieuwe tehuis.
Foto’s maken valt nog niet mee, want dan zie je hem denken wat gaat er nu gebeuren. Ik stuur toch een foto mee van lieve Bijoux.
Vr. Groeten Huib en Walda.
Een knuffel van Bijoux ook voor Magda.