Junior Boomer

Zocht een thuis op 5/12/2017 en vond die op 15/12/2017. Vanaf vandaag mag Boomer nu kattenkwaad uitsteken in zijn nieuwe thuis..

Boomer, geboren begin juni 2017, is een super enthousiast, speels, hartendiefje. Dit jong katertje is binnengebracht in het asiel nadat hij door zijn vroeger baasje  met verkeerde medicatie was behandeld voor zijn tranend oogje. Daardoor is hij nu zijn zicht verloren op zijn linker oog maar dat belet dit energiek kereltje niet om te ravotten en kattenkwaad uit te halen. Het liefst zou Boomer tegen de feestdagen zijn eigen thuis hebben bij zorgzame mensen die hem vertroetelen en hem na zijn gewenningsperiode binnenshuis de mogelijkheid geven om de wijde wereld te verkennen. Boomer is reeds vertrekkensklaar en wacht op u bij Patricia

Junior Boomer vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Evergem. We kregen dit in onze mailbox:

Hallo,
We zijn een paar weken verder en nee, het ging niet van een leien dakje, de jongste hond was wat te geweldig naar de zin van de poes en dat resulteerde soms in een paar stevige krabben op de kop van Jack en een race door het huis waarbij Eaubees natuurlijk steevast de snelst was, ..., maar kijk, nu liggen ze voor het eerst samen in de zetel. De foto is met de oudste hond, waar ik het meest schrik voor had, maar die zich blijkbaar het snelste aanpast, maar met Jack lukt het ook al!
Eaubees slaapt bij de dochter op de kamer en omdat zij nog maar net aan haar knie is geopereerd heb ik de laatste paar nachten bij haar geslapen. Vorige nacht werd ik wakker van kleine likjes op mijn voorhoofd! Jaja, zeg het maar luidop, het is een superdeluxekakkernest!! Maar hij wordt graag gezien en ik heb het gevoel dat hij ook wel graag bij ons is!
Fijne feestdagen voor u en uw familie!

Mvg,
Margot & Frauke