Junior Boris

Zocht een thuis op 3/01/2021 en vond die op 9/01/2021. Met een dokter in the house zal Boris zeker goed opgevolgd worden .

  • Geboortedatum: 01/04/2019
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: M
  • Vacht: langharig wit-zwart

Boris is een stoere, langharige wit-zwarte kater (geboren april 2019) uit het nestje van Bobien. In zijn kittenperiode heeft hij een virale infectie op de ogen opgelopen waardoor het derde ooglid van zijn rechter oog verkleeft zit en zijn linkeroog wat traant. Die verkleving wordt onder narcose verholpen maar voor de infectie zal die mooie lieverd nog een tijdje oogzalf moeten krijgen.
Boris die lief, aanhankelijk, vastberaden en kordaat is, wordt binnenkort verder wettelijk in orde gezet zodat hij in de week van 11/01 de opvang mag verlaten.
Hebt een plaats in uw huis en in uw hart voor deze mooie kater en vindt u de nazorg voor zijn oogjes geen probleem, dan kan u Boris nu reeds reserveren.

Junior Boris vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Asse. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Ik wou je graag laten weten dat alles heel goed gaat met Boris. Zijn oogje is goed genezen maar heeft wel nog geregeld kunsttranen nodig omdat het nogal droog is. Zijn pels is ondertussen een stuk mooier en dikker geworden en hij voelt zich volledig thuis.
In bijlage stuur ik u enkele foto's.
Bedankt voor jullie fantastisch werk en vrolijk Pasen!

Met vriendelijke groeten,

Kaat en Mikhaïl