junior Charmy

Zocht een thuis op 7/04/2021 en vond die op 9/04/2021. Charmy zal een nieuwe naam krijgen in haar 4-everthuis .

  • Geboortedatum: 01/08/2019
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig zwart-wit

Charmy kon niet mee verhuizen met haar baasjes en is daarom afgestaan samen met haar vriendinnetje Charlotte, die ondertussen al een thuis heeft gevonden.
Charmy is een mooi, glimmend zwart-wit junior kattinnetje van nog geen 2 jaar. Ze is lief, aanhankelijk en geeft kopjes maar wordt niet graag gestreeld op haar achterlijfje en laat u dit weten door zich snel om te draaien wat soms dreigend kan overkomen voor kleine kinderen. Ook opnemen is iets wat ze nog niet gewoon is en  met geduld en oefening kan aangeleerd worden. Aan haar doen en laten  kan dus nog hier en daar wat finesse bijgebracht worden.
Samengevat : Charmy een jong wat eigenzinnig katje dat graag gestreeld en geknuffeld wordt als het haar past., daarom zoeken wij voor haar een rustige, niet veeleisende  thuis met eventueel grote kinderen waar ze na haar gewenning eens de pootjes kan strekken op een koertje of in de tuin.
Charmy wordt op 08/04 verder wettelijk in orde gezet en mag vanaf 09/04 uw vriendin worden.

junior Charmy vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Gent . We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia

Hierbij een eerste update van Charmy (nu Aiki). Ze is heel nieuwsgierig en is haar nieuwe thuis volop aan het verkennen. Ze begint zich al op haar gemak te voelen en komt veel kopjes geven.
Enkele eerste foto's in bijlage.

Groetjes
An-Sofie