Junior Ciel

Zocht een thuis op 3/02/2024 en vond die op 6/02/2024. Wat een geluk voor deze kanjer, hij mag terug naar zijn oude vertrouwde buurt waar hij geadopteerd is door een lieve dame. .

  • Geboortedatum: 01/01/2022
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: M
  • Vacht: grijs getijgerd met wit

Junior CIel is bij ons niet zo makkelijk in de omgang. Hij laat nog steeds merken dat hij zijn vrijheid mankeert en niet graag opgesloten zit. Kwaadaardig is hij niet maar eerder bang en misnoegd  Daarom zoeken wij voor deze kanjer van 5kg  een thuis waar hij  zijn eigen kattengang mag gaan en waar een veilige slaap- eet- en schuilplaats voor hem voorzien is in een tuinhuis, werkplaats, garage, stal,...
Wij merken wel dat met tijd en geduld hij zijn boosheid zal laten varen want af en toe laat hij al een vluchtig streeltje  over zijn kop toe.
Ciel is helemaal vertrekkensklaar om opnieuw van zijn vrijheid te genieten. Interesse? Vul dan zeker het adopt info form in. Voor Ciel geldt een andere adoptiebijdrage

Junior Ciel vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Ciel, die nu Zoro heet, is duidelijk in zijn nopjes (zie foto) nu hij vrij kan rondlopen in zijn nieuwe thuis. Dat mankeerde hij.