Junior Cybill

Zocht een thuis op 25/09/2023 en vond die op 27/10/2023. Na een lange quarantaineperiode ( inenting tegen hondsdolheid) is Cybill vertrokken naar haar eigen 4everthuis in Nederland. .

  • Geboortedatum: 01/08/2021
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: langharig schildpad

Cybill is een 2 jarige , langharige schilpadkattin die samen met haar dochter Catoo is binnengekomen als afstandskatje van een gezin met financiële problemen. Cybill had een verschrikkelijke vlooienallergie die nu onder controle  is. Haar medicatiekuur loopt af op 6/10 en dan mag ze volledig wettelijk  in orde de opvang verlaten. Cybill is een zeer mensvriendelijk, rustige, dankbare en handelbare junior katje dat ontzettend graag knuffelt en kopjes geeft. Haar langharige pels vraagt wel wat kam of borstelbeurten. Wilt u deze brave, fluffy mie in huis? Vul dan het adopt info form in .

Junior Cybill vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Luyksgestel . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

De introductie van Cybill in ons huis ging meer dan perfect. Ze sprong meteen uit het mandje, ging alles verkennen en nog geen uurtje later zat ze op mijn schoot in de zetel. Ik denk dat ze een katje uit de 1000 is. Enorm bedankt!

Mvg,
Marjolein