junior Elsie

Zocht een thuis op 12/12/2023 en vond die op 20/12/2023. Elsie zal het uitstekend doen in haar nieuwe thuis, daar ben ik zeker van..

  • Geboortedatum: 20/04/2023
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: grijs -bruine tabby

Elsie is een mooi, lief, aangenaam en sociaal jjunior kattinnetje van 8 maanden jong dat bij ons toegekomen is als zwerfkatje. Na enkele dagen wennen komt  deze meid met mooie tabby tekening in haar pels, helemaal ontspannen tot bij u om te knuffelen en kopjes te geven. Op maandag 18/12 wordt deze lieverd verder wettelijk in orde gezet zodat ze op 19/12 de opvang mag verlaten. Wilt u kans maken om Elsie een goeie thuis te geven vul da zeker het adopt info form in .

junior Elsie vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Hey Patricia,

Nog geen 24uur verder en ik ben al helemaal in knuffelmodus 🤗 Ik heb het hele huis al eens geïnspecteerd en het bevalt me hier eigenlijk wel. Ik ben een kleine curieuzeneus die altijd benieuwd is naar wat mijn baasjes aan het doen zijn en ik volg ze graag overal naartoe 🙈 Water vind ik super fijn om mee te spelen en die pompbak, dat lijkt me precies wel een leuke badplaats hé zeg 🤔🛁 Ik heb een leuke krabpaal en kussentjes, maar het liefst van al knuffel ik eigenlijk met mijn baasjes in de zetel 🥰

Ik stel het hier goed 💕
Groetjes Toulouse (Elsie)