Junior Flanel

Zocht een thuis op 7/03/2024 en vond die op 13/03/2024. Twee enthousiaste jonge mensen voor een enthousiast jong juniorke .

  • Geboortedatum: 01/09/2023
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: M
  • Vacht: egaal zwart

Flanel is enkele weken geleden in ons asiel binnengebracht met een lelijke brandwonde in de hals en linker zijflank  Na een kuur antibiotica is de grote wonde genaaid en nu volledig genezen.. Flanel geboren rond 01/09/2023 is een levendig en speels en utra lief junior katje  dat zelfs kan apporteren. Hij kan zich uren bezighouden met een platic dopje van een fles om dan moe en voldaan dd zetel op te zoeken.. Hij zoekt dan ook een thuis waar rtegelmatig met hem gespeeld wordt, waar zijn levendigheid geen probleem is en waar hij na gewenning de ruimte van een tuin kan opzoeken. Op donderdag 14/03 mag hij, helemaal wettelijk in orde, afgehaald worden. Wilt u in aanmerking komen voor de adoptie van deze kapoen vul dan zeker het adopt-info form in

Junior Flanel vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia

Ik wou even laten weten dat alles hier heel goed verloopt met Flanel, die we nu Diesel noemen. Hij kwam al de eerste avond voorzichtig tussen ons in de zetel zitten en nu is het een echt knuffel katje maar hij is ook wel een deugniet. Hij kan uren spelen met de melkdopjes, rolletjes van plakband of haarrekkers en is er altijd als de kippen bij als hij lekker eten ruikt. We hebben er al veel van genoten. In bijlage ook wat fotootjes.

Bedankt om zo goed voor hem te zorgen. We denken dat hij heel gelukkig is in zijn nieuw thuisje nu.

Groetjes
Wouter, Soetkin en Diesel.