Junior Gustav

Zocht een thuis op 15/02/2022 en vond die op 18/02/2022. Fijn dat Gustav samen met zijn broer Pablo een warme thuis mag delen..

  • Geboortedatum: 15/07/2021
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig wit-zwart

Twee junior broers Gustav en Pablo werden afgestaan  omdat de oudere aanwezige katten hun aanwezigheid niet op prijs stelden. Het zijn beiden sociale katertjes die reeds mensen als vrienden beschouwen. Gustav is de ietwat schuchtere van de twee. Hij kijkt liever eerst de kat uit de boom. Het kan enkele dagen tot een paar weken duren vooraleer hij zijn nieuwe baasjes en de nieuwe omgeving volledig vertrouwt maar laat zich wel gewillig strelen en is zeker niet bang of agressief u moet enkel eerst het vertrouwen van de sloeber winnen.
Het liefst zouden wij Gustav en zijn broer Pablo samen zien vertrekken naar hun 4-everthuis. Beide broers hebben nog geen kennis gemaakt met de buitenwereld maar wat niet is kan nog komen. 
Donderdag 07/02 worden beide katertjes verder wettelijk in orde gezet maar u kan ze nu reeds reserveren . Vergeet het adopt info form niet in te vullen .

Junior Gustav vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Aalter . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia

Zoals beloofd laat ik je graag iets weten over de geadopteerde katjes Pablo en Gustav die ik vorige week kwam halen. Ze maken het erg goed bij ons, en elke dag gaat het beter.

In het begin moesten ze wennen aan de drukte van mijn kinderen - Gustav verschool zich in de berging achter de boiler en Pablo sprong ergens hoog bovenop - maar we hebben hen de tijd gegeven om te wennen, en na drie dagen kwamen ze rustig kennismaken. Inmiddels zijn ze niet uit mijn buurt weg te slaan. Ze beginnen ook het gezelschap van de kinderen op te zoeken.

Het zijn beide erg lieve en sociale knuffelbeesten. Ze hebben erg veel aan elkaar, kunnen erg mooi samen spelen. Pablo is duidelijk de dapperste en dominantste, maar ook Gustav vindt zijn plaats en krijgt voldoende aandacht.

Ik houd ze nog binnen tot de paasvakantie en dan hoop ik dat ze na het buitenspelen steeds weer naar ons terug zullen keren.

Vriendelijke groet
Hinde