junior Jeroom

Zocht een thuis op 29/01/2019 en vond die op 22/02/2019. Jeroom mag nu het huis delen met zijn kameraadje Mannix, Wij duimen dat ze mekaar nog kennen en heel veel mogen samenspelen. .

Jeroom is achter gebleven bij een uithuiszetting in Deinze en woonde op een appartement. Deze zandkleurige, gevlekte junior kater is een specialleke qua karakter.  Het heeft een hele poos geduurd maar met heel veel liefde en geduld is Magda, zijn opvangmoeke,  erin geslaagd dit zeer wantrouwig katertje zijn vertrouwen in mensen terug te geven. Jeroom , die soortgenootjes goed aanvaard en reeds vertrekkensklaar is en zien wij graag in een rustige omgeving bij een geduldig persoon of koppel waar geen kleine kinderen in huis zijn en die enige ervaring hebben met katten.  Jeroom zal de eerste  dagen, weken zich misschien afstandelijk gedragen maar daarna wordt hij een echt doetje, die graag knuffelt en zich laat opnemen.  U contacteert best Magda die graag meer info betreft Jeroom zal geven

junior Jeroom vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in St-Genesius-Rode. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

vrijdag ben ik Jerom gaan ophalen bij Magda.
Het was een heel moeilijk weekend. Gaston was niet blij en heeft een heel weekend naar alles en iedereen geblazen en gemiauwd.
Jerom is inderdaad heel schuw en werd constant door Gaston opgejaagd. Het leek alsof ze mekaar niet herkenden.
Zondag is het een beetje veranderd en zijn ze overgegaan naar speel-vechten, waarschijnlijk om te bepalen wie de baas is. Jerom is op een gegeven moment beginnen terugblazen, en sindsdien is er een balans gekomen.
Het blazen is nu gestopt en Jerom krijgt de ruimte om te verkennen en alleen rond te wandelen. Hij is heel rustig maar is nog altijd heel angstig.
Hij loopt rond in huis en wandelt door de living als we er zijn, maar zal niet te dicht komen. De twee spelen graag samen en we hebben ze de voorbije nachten apart gezet om te slapen omdat ze te actief bleven.
Zijn eigen mandje heb ik gemaakt van een kartonnen doos op de kant gelegd met een kussen in. Daar ligt hij rustig en kan ik hem aaien.
Ook als hij onder het bed ligt kan ik hem aaien op voorwaarde dat ik op mijn buik ga liggen.
Met de aanvaarding van Gaston is al een groot probleem opgelost. Nu wachten we tot Jerom beetje bij beetje wat meer vertrouwen krijgt!

Groetjes,
Thaïs Vinck