Junior Pablo

Zocht een thuis op 15/02/2022 en vond die op 18/02/2022. Wat een geluk dat Pablo en Gustav een fijne thuis samen gevonden hebben..

  • Geboortedatum: 15/07/2021
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig zwart-wit

Twee  junior broers Gustav en Pablo werden afgestaan  omdat de oudere aanwezige katten hun aanwezigheid niet op prijs stelden. Het zijn beiden sociale katertjes die reeds mensen als hun vrienden beschouwen. Pablo is de vleikont van de twee broers,  diegene die zich direct in elke omgeving en bij iedereen veilig voelt en dat laat hij merken door te spinnen en rond de benen te draaien.
Het liefst zouden wij Pablo en zijn broer Grustav samen zien vertrekken naar hun 4-everthuis. Beide broers hebben nog geen kennis gemaakt met de buitenwereld maar wat niet is kan nog komen. 
Donderdag 17/02  worden ze verder wettelijk in orde gezet maar u kan ze nu reeds reserveren.  Vergeet het adopt info form niet in te vullen .

Junior Pablo vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Aalter . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia

Zoals beloofd laat ik je graag iets weten over de geadopteerde katjes Pablo en Gustav die ik vorige week kwam halen. Ze maken het erg goed bij ons, en elke dag gaat het beter.

In het begin moesten ze wennen aan de drukte van mijn kinderen - Gustav verschool zich in de berging achter de boiler en Pablo sprong ergens hoog bovenop - maar we hebben hen de tijd gegeven om te wennen, en na drie dagen kwamen ze rustig kennismaken. Inmiddels zijn ze niet uit mijn buurt weg te slaan. Ze beginnen ook het gezelschap van de kinderen op te zoeken.

Het zijn beide erg lieve en sociale knuffelbeesten. Ze hebben erg veel aan elkaar, kunnen erg mooi samen spelen. Pablo is duidelijk de dapperste en dominantste, maar ook Gustav vindt zijn plaats en krijgt voldoende aandacht.

Ik houd ze nog binnen tot de paasvakantie en dan hoop ik dat ze na het buitenspelen steeds weer naar ons terug zullen keren.

Vriendelijke groet
Hinde