junior Quinty

Zocht een thuis op 11/04/2024 en vond die op 12/04/2024. Quinty zal er na gewenning en socialisatie kunnen kennismaken met een lief soortgenootje. .

  • Geboortedatum: 01/02/2023
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: langharig getijgerd

Drie eenjarige zeer mooie katjes die al geruime tijd in de buurt van een gekend restaurant  in Deinze ronddoolden.
Quinty, geboren februari 2023 is een langharig tijgerkattinnetje maar.... nog een beetje bang. Agressief is zij niet en  laat zich reed met 1 vinger wat strelen. . Quinty heeft nog wat tijd nodig om mensen te vertrouwen en om te wennen  en zal zich zeker nog een tijdjre verstoppen. Geduld, geduld en nog eens geduld tmaar ook heel veel liefde voor het katje zullen haar helpen om niet meer bang te zijn van mensen. Quinty is zeker de moeite waard om uw energie in te steken want ze is een ultra mooi kattinnetje. Wilt u haar de kans geven zich te ontplooiene tot een echt schatje, vul dan het info formulier in . Quinty is niet geschikt voor kleine kinderen.

junior Quinty vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Wetteren. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Quinty is ondertussen omgedoopt tot Millie. Ze stelt het heel goed en komt geregeld flossen. Ondertussen kreeg ze haar eerste vaccinatie.
We zijn er helaas niet in geslaagd om het transportbakje terug bij jou te krijgen. Mijn vriend heeft jou het afgesproken bedrag overgeschreven.

Hopelijk is het met haar broertjes ook goed gesteld. We wensen jou en alle opvangkatjes het beste toe.

Mvg,