Junior Silky

Zocht een thuis op 7/01/2019 en vond die op 11/01/2019. Silky heet nu Flor en heeft de opvang mogen wisselen voor een gezellige 4-everthuis bij zorgzame jonge mensen. .

Silky (geboren 01/06/2018) is een heel lieve, brave en speelse wit- zwarte junior kater met zijdenzachte langharige pels. Hij zat in een boerderij en zijn vacht zat vol vlooien en was helemaal vervilt. Hij is ondertussen intensief behandeld tegen parasieten en ook gewassen maar de klitten blijven in zijn pels daarom zal hij tijdens zijn kastratie woensdag 09/01 ook geschoren worden. Het zal dus zeker een eindje duren vooraleer Silky weer op zijn foto's zal lijken. Zo lang zijn vacht niet teruggegroeid is moet hij ook binnenblijven. Hij is ook reeds gevaccineerd. Vanaf vrijdag 11/01 mag Silky de opvang verlaten, u kan hem nu reeds reserveren via zijn opvangmoeke.

Junior Silky vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Heusden. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Flor is een zaaaaaaaaalige kat! Hij is een zeer grote sloeber, is nergens bang voor en is een flinke eter. Hij knuffelt en knuffelt en knuffelt. Hij had een tandvleesontsteking en kon daardoor moeilijk eten maar hij neemt dagelijks een medicijntje en het gaat al stukken beter! Hij knabbelt ons helemaal op!😊

Groetjes van ons en van Flor De Superkat!!