Junior Sugar

Zocht een thuis op 14/11/2022 en vond die op 26/11/2022. Wat een geluk dat beide zusjes nu een fijne thuis hebben .

  • Geboortedatum: 31/03/2022
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: driekleur

Sugar  is een junior lapjes kattin van 8 maanden jong en bij ons binnengebracht met haar zus Spice als afstandskatjes omdat het gedrag van de oudere aanwezige kat hen teveel stress bezorgde. Sugar  is een lieve, mensvriendelijke en mooi getinte  meid, die reeds gewoon is aan uitstapjes in de tuin en ook maatjes was met een hondje. Wij zoeken voor Sugar  indien mogelijk een thuis waar ze samen met haar zus Spice welkom is  of waar ze het rijk alleen heeft. De pootjes kunnen strekken in de open lucht  is een vereiste.
Maandag 21/11 wordt Sugar  verder wettelijk in orde gezet zodat ze op  22/11  de opvang kan verlaten. U kan voor haar reeds het adopt info form invullen.

Junior Sugar vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Aalter . We kregen dit in onze mailbox:

Hallo

Ik laat je even weten dat de zusjes het goed stellen. Wiske heeft zich eerst een dagje verstopt maar dat was vlug voorbij. Ze zijn allebei nog erg op hun hoede maar ze laten zich wel strelen en komen al eens bij ons in de zetel, maar niet op schoot. Ze gaan flink op de kattenbak en eten veel. Overdag mogen ze in onze leefruimte en ‘s nachts verblijven ze in onze inkom. Dit gaat voorlopig zeer goed. Ze zitten graag op de vensterbank, op het tapijt en onder onze zetel.
Ik stuur nog wel eens een update.

Groeten,
Annelies