Junior Vedette

Zocht een thuis op 22/11/2019 en vond die op 30/11/2019. Er zal heel goed voor Vedette gezorgd worden door dit gezin met een groot hart voor dieren..

  • Geboortedatum: 25/04/2018
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: Kortharig - grijs getijgerd met wit

Dit zeer aanhankelijk en lief kattinnetje (geboren 25 april 2018) is binnengebracht als afstandskatje wegens medische redenen van het baasje. Vedette die nog een junior katje is, heeft een rustig en vriendelijk karakter en zit 's avonds graag bij haar baasjes op het schootje als haar  dag van inspecteren, verkennen en jagen  achter de rug is..Ze draait er haar pootje niet voor om met enkele muizen naar huis te komen. Vedette is niet geschikt voor op een appartement daarvoor gaat ze te graag op stap. Gunt u haar een avontuurlijk leven en wilt u 's avonds met haar rustig genieten in de zetel? Dan is Vedette zeker uw beste keuze. Ze mag reeds de opvang verlaten.

Junior Vedette vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Bertem . We kregen dit in onze mailbox:

Vedette is al dadelijk helemaal op haar gemak, speelt en geeft kopjes, verkent het huis met veel nieuwsgierigheid, is heel graag in gezelschap en iedereen is hier dadelijk verliefd op het sociale beestje dat ze is.
Bedankt voor je goede uitleg, we merken dat je dit duidelijk met hart en ziel doet. We hopen dat een goede thuis voor Vedette jou ook veel plezier doet!