Junior Xanthe

Zocht een thuis op 23/10/2017 en vond die op 31/10/2017. Xanthe is vertrokken naar een thuis waar een vriendje op haar wacht ..

Twee jonge katjes gedumpt bij een groepje zwerfkatten. Xanthe en Xavi, die nu zes maanden zijn, hebben wel al enige karaktertrekjes van hun vrije soortgenoten overgenomen. Zo spelen ze graag buiten, moeten eventjes wennen aan een nieuwe omgeving, geluiden, geuren en vooral ook aan nieuwe baasjes. Ze  verstoppen zich nog graag bij kennismaking maar daartegenover staat hun Niet agressief gedrag : ze slaan en blazen niet en laten zich ook gewillig opnemen.
Xanthe is het mooi grijs getijgerd kattinnetje. Bij welk soort baasje zou zij het best aarden? Wel, bij een  liefdevol, geduldig baasje die al enige ervaring heeft met katjes. Zij zou het zeker op prijs stellen mocht haar baasje over een tuin of koer beschikken, zodat ze na enige weken binnenshuisgewenning, buiten kan ravotten. Bent u zo'n baasje en wil u graag Xanthe als maatje contacteer dan zeker Patricia

Reeds parasietvrij en gevaccineerd, wettelijke in orde stelling op 30/10. Mag op 31/10 de opvang verlaten. Reservatie mogelijk.

Junior Xanthe vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Asper-Gavere. We kregen dit in onze mailbox:

Twee mooie foto's van Xanthes nieuwe thuis binnen gekregen die geen uitleg hoeven.