Junior Xavi

Zocht een thuis op 23/10/2017 en vond die op 7/11/2017. V. heeft beloofd geduldig en liefdevol te zijn zodat Xavi zich kan aanpassen aan zijn nieuwe thuis..

Xavi ( geboren rond 20/04/2017) is samen met zijn zus Xanthe (reeds geplaatst) gevonden bij een groep oudere zwerfkatten, waarvan ze al enige karaktertrekjes hebben overgenomen overgenomen. Zo speelt Xavi graag buiten, moet hij eventjes wennen aan een nieuwe omgeving, vreemde geluiden en geuren maar  vooral ook aan nieuwe baasjes. Hij  verstopt zich nog graag bij kennismaking maar daartegenover staat zijn NIET agressief gedrag : slaan en blazen staat niet in zijn woordenboek  en daarnaast laat hij zich ook gewillig opnemen.
Xavi  is het mooi grijs getijgerd katertje. Bij welk soort baasje zou hij het best aarden? Wel, bij een  liefdevol, geduldig baasje die al enige ervaring heeft met katjes. Hij zou het zeker op prijs stellen mocht Zijn baasje over een tuin of koer beschikken, zodat hij  na enige weken binnenshuisgewenning, buiten kan ravotten. Bent u zo'n baasje en wil u graag Xavi als maatje contacteer dan zeker Patricia want Xavi is helemaal wettelijk in orde en wacht op u.

 

Junior Xavi vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze.