Kitten Achiel

Zocht een thuis op 30/11/2019 en vond die op 2/12/2019. Het Platina mandje van Achiel staat op een uurtje rijden .

  • Geboortedatum: 01/10/2019
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: langharig -egaal ros

Bent u veel thuis  en kunt u redelijk wat tijd spenderen in het spelen en verder opvoeden en verzorgen ( borstelen) van dit lief, tam kitten? Hebt u ervaring met kleine katjes en kunt u  verdragen dat dit actief en speels pluizenbolletje per momenten door het huis raast als een wervelwind, soms kattenkwaad uithaalt en soms eens wat te ruw en te onvoorzichtig opgaat in zijn spel maar ook moe en voldaan de warmte en geborgenheid van uw schoot opzoekt?  Dan is Achiel misschien wel "de" huisgenoot voor u.

Achiel is gevonden op een leeftijd van 2 weken en moest verder gespeend worden. Bij omschakeling op vastere voeding heeft Achieleke heel wat maag-darmproblemen gehad die diarree veroorzaakten maar nu is hij een hele flinke gezonde knaap maar wel met wat hyperactieve trekjes en moet hij ook nog af en toe op  limieten worden gewezen omdat hij de corrigeerde tik op de neus noch van zijn moeder noch van broers of zussen gehad heeft.
Een gezin waarvan 1 of meerdere gezinsleden overdag minstens 4 uren thuis zijn, waar geen te kleine kinderen zijn (minstens 12 jaar), waar misschien reeds 1 kitten van zijn leeftijd aanwezig is  of waar hij alleen is en die reeds ervaring hebben met kleintjes  en waar hij na de winter zijn bonte pier buiten kan botvieren in de tuin,  zou ideaal zijn voor deze kleine spring-in-'t veld.
Hebt u interesse om Achiel te adopteren ( meerprijs wegens langharig)? Zend dan zeker een mailtje, wij selecteren voor hem de meest geschikte plaats
Achiel is reeds helemaal wettelijk in orde gesteld.

Kitten Achiel vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Wilrijk . We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Ik dacht dat het fijn was om een kleine update te geven met wat foto’s zoals destijds beloofd.

Eerst en vooral hebben we Achiel omgedoopt tot “Sid”, of als bijnaam “Poen” van kapoen 😊

Wij kunnen niet gelukkiger zijn met hem, het is een ongelooflijk katje! Hij is de meest liefdevolle en mooiste kat dat we ons ooit hadden kunnen inbeelden, en heeft ons enorm geholpen om het verlies van ons vorig katje te verwerken.
We hebben ervoor gezorgd dat er steeds iemand thuis was en spelen heel vaak hem.

We denken dat hij heel gelukkig is hier en wij zijn zo gelukkig met hem.

Bedankt voor alles!

Groetjes,
Jim, Natlaie en Sid