Kitten Buck

Zocht een thuis op 12/12/2023 en vond die op 19/12/2023. Buck heet nu Mick en zal de feesten kunnen doorbrengen in zijn nieuwe thuis .

  • Geboortedatum: 11/09/2023
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: grijs getijgerd

Vier kittens gevonden in Wontergem in een bijhok in de tuin. Gelukkig waren ze net de leeftijd om nog te socialeren en zijn het dan ook alle vier mensvriendelijke katjes geworden die wel in een nieuwe omgeving bij nieuwe mensen hun tijd zullen nemen om te wennen. GEEF ZE DAN OOK DIE TIJD. Drie broers en 1 zus die we graag per 2 een goeie thuis willen geven. Vooral Betty en Briek hebben veel aan elkaars gezelschap.
Op 18/12 worden ze verder wettelijk in orde gezet zodat ze op 19/12 de opvang mogen verlaten. Wilt u in aanmerking komen om 1 of 2 van de katjes ( waar wij zeker voorkeur aan geven) een warme thuis te bieden,  vul dan het adopt info form in.

Buck is het kortharig grijs getijgerd katertje

Kitten Buck vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Zoersel . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Om te beginnen ons beste wens voor 2024!
Ik stuur je dit mailtje om even te melden dat alles goed gaat met Mick. De eerste dag/nacht heeft hij hoofdzakelijk doorgebracht in zijn kooi. Hij heeft wel gegeten en gedronken.
Dag twee kwam hij al even piepen in de hal van ons appartement en op dag 3 zat hij al in de woonkamer. Gedurende de dagen en weken die erop volgde merk je dat het beter en beter met hem gaat. Het is een nieuwsgierig katertje maar wel op zijn hoede. Hij weet heel goed wanneer hij iets doet wat niet mag! Dan rent hij weg met de staart tussen zijn benen als we hem willen berispen. Hij is heel aanhankelijk en vraagt veel aandacht. Hij geniet van het aaien en strelen (zei foto's in bijlage).
De kinderen zijn soms druk maar hij laat het toe... als hij het dan beu is, loopt hij zelf weg om rustiger oorden op te zoeken. Hij is een echt lid van het gezin geworden :-)
Morgen ga ik met Mick naar de veearts voor zijn inenting.

Groeten,

Frank