Kitten Cisco

Zocht een thuis op 7/12/2023 en vond die op 12/12/2023. vertrokken naar zijn eigen warme stek .

  • Geboortedatum: 11/09/2023
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: wit met parelgrijs getijgerd

Cisco, wil met parelgrijs getijgerd, leeftijd 4 maanden) is een plezant maar heel vivant kitten katertje. Hij speelt, koerst, klimt, springt,  maar... is o, zo lief. Hij spint heerlijk als hij geknuffeld wordt en sluit zijn oogjes van contenetement bij al die aandacht. krijgt.
Op maandag 11/12 wordt hij verder wettelijk in orde gezet zodat op 12/12 de opvang mag verlaten. Wilt u graag zo'n klein deugnietje een thuis geven? Vul dan het adopt info form in om kan te maken .

Kitten Cisco vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Aalter. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Ondertussen zijn we 2 dagen verder na de adoptie van Cisco. Vanaf het ogenblik dat ik thuis gekomen ben met Cisco is hij direct op verkenning gegaan. Wat een zalige kitten. Heel nieuwsgierig, heel speels, maar zooooo zo lief. Hij voelt zich hier wel thuis. En ik kan er ook van genieten hem te verwennen en hem een warme thuis te geven. Hij ging direct in zijn kattenbak en sliep in zijn mandje en eet en drinkt heel goed.
Mag ik jou ook nog eens feliciteren met hoe je al deze kittens opvangt, ze warm en proper houdt. Het deed me deugd hoeveel zorg je aan hen besteed. Ik kan je enorm aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Ik ben enorm gelukkig met de komst van Cisco. Dankjewel voor alle goede zorgen.

Groetjes, Conny van De Walle