Kittens Clement & Clementine

Zocht een thuis op 2/12/2020 en vond die op 8/12/2020. Beide katjes zijn vertrokken naar kindjes die al enkele slapeloze nachtjes hebben gehad in afwachting van de komst van Clement en Clementine.

  • Geboortedatum: 25/09/2020
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig zwart-wit

Clement en Clementine zijn geen broer en zus.  Ze zijn op dezelfde dag binnen gebracht in het asiel maar op verschillende plaatsen gevonden. Ze waren beiden ongeveer 3 weekjes jong en werden eerst groot gebacht met de papfles. Deze kleine ukjes hadden zoveel steun aan elkaar en groeiden samen gelukkig en speels op. Wij laten ze dan ook NIET apart vertrekken.
Het zijn heel sociale, aanhankelijke,mensvriendelijke, levendige, speelse kleine kapoentjes die graag door het huis koersen. Maandag 07/12 worden ze verder wettelijk in orde gezet maar u kunt ze nu reeds SAMEN reserveren.

Kittens Clement & Clementine vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Westrem . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Het zijn inderdaad 2 leuke sloebers. Deze nacht heeft Clement mij ook om 4 u wakker gemaakt om met mijn hand te spelen (vooral spelend bijten) en af en toe eens in mijn oor te bijten 😊 Daarna heeft hij de rest van de nacht slapend doorgebracht op mijn borst / schouder. Hij heeft ook al een heel opstel geschreven op mijn laptop ondertussen ( al 7x over mijn klavier gelopen tijdens het werk 😊 )
Ondertussen zijn de kinderen een heuse belevingsbox aan het knutselen voor de poezen.