Kitten Elmo

Zocht een thuis op 14/07/2017 en vond die op 21/07/2017. Een ganse trip met het openbaar vervoer vooraleer Elmo kan kennismaken met zijn nieuwe thuis..

Gedumpt samen met zijn drie broers aan Wonterspan op het industriegebied. Dit wit-grijs getijgerd katertje is geboren begin mei 2017 en is uitermate lief, zachtaardig en aangenaam in de omgang. Elmo, die ieders vriend is, is nu reeds gevaccineerd en parasietvrij gemaakt en wordt op 24 juli verder wettelijk in orde gezet. U kunt dit zeer lief kitten nu reeds reserveren. Meer info bij Patricia

Kitten Elmo vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Antwerpen. We kregen dit in onze mailbox:

Patricia

Elmo is goed aangekomen in Antwerpen. Hij doet het zo goed!
In het begin tijdens het vervoer een beetje aan het miauwen, na een tijdje ging hij rustig liggen. In de trein heeft hij zelfs geslapen(in zijn mandje).
Thuis gekomen kwam hij zelf direct uit zijn vervoersmandje en wilde hij de kamer waar hij nu mee kennis mag maken graag inspecteren en leren kennen. Ondertussen kregen we veel gemiauw en kopjes en spinnen.
Rustig laten wennen aan zijn nieuwe huisje en ons.
Springt wel al hoog uit zichzelf op de kast. Na een tijdje eindelijk rustig in een mandje gaan liggen dat voor hem klaar stond.
Bedankt voor de reeds goede zorgen. Ik merk op dat u er heel rustig mee bent geweest en dat proberen we hier nu ook verder te zetten.
Veel succes nog verder met al de andere katjes.
Vriendelijke groeten Xeno en Anke