Kitten Elroy

Zocht een thuis op 14/07/2017 en vond die op 21/07/2017. Weiden en tuinen in het Brusselse zullen binnen enkele weken het jachtdomein worden van lieve Elroy..

Gedumpt samen met zijn drie broers aan Wonterspan op het industriegebied. Dit wit-grijs getijgerd katertje is geboren begin mei 2017 en is uitermate lief, zachtaardig en aangenaam in de omgang. Elroy die ieders vriend is, is nu reeds gevaccineerd en parasietvrij gemaakt en wordt op 24 juli verder wettelijk in orde gezet. U kunt dit zeer lief kitten nu reeds reserveren. Meer info bij Patricia

Kitten Elroy vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Wolvertem. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,
Ondertussen zijn we al een maandje verder en kunnen we toch wel zeggen dat hij zich heel goed thuis voelt bij ons.
Ondertussen is hij een flinke kerel geworden en is zijn eetprobleem onder controle. Ondertussen weegt hij al een goeie 2 kg.
Hij krijgt wel enkel droge voeding en aanvullend koken we kip of kabeljauw of krijgt hij tonijn uit blik of garnalen. Eten vanuit de winkel daar kreeg hij diarree van of gaf hij over maar sinds we dat doen gaat het prima met hem.
We hebben nog geen minuut spijt gehad dat hij bij ons is komen wonen. Het is een zeer speelse poes met zotte streken (soms ook wel want minder leuke streken) en onze kids zijn er zot van en ik denk hij ook wel van ons.
Groetjes