Kitten Emar

Zocht een thuis op 9/08/2021 en vond die op 13/08/2021. Emar en gigi mogen nu samen hun nieuwe 4-everthuis onveilig maken .

  • Geboortedatum: 08/06/2021
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: langharig grijs getijgerd

Een nestje van 4 kittens was ten dode opgeschreven toen ze gevonden werden in een stalling. De eigenaar van de stal hield er nog middeleeuwse praktijken op na voor het teveel aan katten binnen de perken te houden. STERILISATIE  stond niet in zijn woordenboek. Gelukkig kwamen ze, alhoewel veel te vroeg van de moeder gescheiden, bij ons terecht en zijn ze nu klaar om een eigen kattenleventje te leiden.
Emar is een zeer aanhankelijk en gezellig beige -grijs getijgerd katertje met half lang haar.
Hij wordt op donderdag 12/08 verder wettelijk in orde gezet. bent u het geschikte baasje voor Emar dat zoeken wij uit aan de hand van de vragen die u vindt op onze website katopdi.cluster023.hosting.ovh.net onder de rubriek adoptie

Kitten Emar vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Ik wil je nog even bedanken voor de goede zorgen die onze fantastische poezen Emar (Leo) en Ginny (Louise) hebben gekregen bij Kat op dool.

Leo en Louise konden het vanaf dag 1 al goed met elkaar vinden en ondertussen zijn ze onafscheidelijk. Ze gebruiken een speciaal taaltje onder elkaar en als Leo roept is Louise daar binnen de kortste keren. Leo is een onovertroffen charmeur en krijgt graag alle aandacht. Louise laat zich ondertussen strelen, maar het dekentje onder de zetel is nog haar favoriete verstopplaats - maar ze wil daar wel graag gestreeld worden ;-)

We kunnen haar reeds voorzichtig opnemen en dat lijkt ze toch wel fijn te vinden… Alleen komt Leo er dan natuurlijk ook onmiddellijk bij.