Kitten Fanny

Zocht een thuis op 12/12/2023 en vond die op 19/12/2023. Na een verre rit komt Fanny, die nu Polly heet, in haar nieuwe thuis..

  • Geboortedatum: 01/09/2023
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: grijze tabby

Fanny is een zwerfkatje dat de aandacht trok van attente mensen. Ze  is heel lief en aanhankelijk en was direct maatjes met een andere voindeling, Gill die  haar zelfde leeftijd had maar in een andere gemeente was gevonden. Dit kitten kattinnetje heeft een mooie, dichte pels met tabby tekening. Wilt u in aanmerking komen voor voor de adoptie van mooie Fanny, vul dan zeker het adopt info form in  want  ,na haar verdere wettelijke in orde zetting op 18/12 mag zij op 19/12 de opvang verlaten..

Kitten Fanny vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Borgerhout. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Na minder dan twee dagen alvast een zeer positieve update: katje Fanny (nu Polly) doet het zeer goed op ons appartement in Borgerhout. Angst kent ze nauwelijks, maar sowieso wint de nieuwsgierigheid en speelsheid altijd van haar voorzichtigheid. Ze laat zich al vlot aaien, eet, speelt en drinkt goed, ligt in de zetel te slapen en komt ons zelf opzoeken. Enkele foto's hieronder/in de bijlage.

Nogmaals bedankt,
Bets & Jacob