kitten Garey

Zocht een thuis op 5/08/2019 en vond die op 7/08/2019. C. en haar vriend zullen nu zeer goed zorg dragen voor kleine Garey .

Garey komt uit een nestje vondelingen waarvan broertje Gigi de felste was en reeds zijn 4-everthuis heeft gevonden. Garey is samen met zijn broer en zus opgevoed bij een opvangmoeke en wordt dinsdag 06/08 verder wettelijk in orde gezet zodat hij op 07/08 de opvang mag verlaten. Garey is een pikzwart kitten op enkele sprietjes wit na en is heel lief en handelbaar.

kitten Garey vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Leuven . We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Al even een kleine update over de eerste twee dagen van Garey bij ons.

We zijn heel aangenaam verrast over hoe goed hij zich aanpast. Vanaf het moment dat we in de auto zaten konden we hem al aaien. Hij liet zich met veel plezier doen.
En toen we thuis kwamen heeft hij alles meteen verkent. Hij was eerst nog wat schrikachtig van ons, maar nieuwsgierig als hij is kwam hij al snel wat snuffelen als we op de grond zaten.

We hadden besloten het beestje toegang te geven tot onze slaapkamer voor de eerste nacht, en hier vond hij meteen een geschikt plaatsje bij ons in bed. Waar hij ook de afgelopen nacht zich opnieuw heeft geïnstalleerd.

Overdag is hij heel sociaal en komt hij graag knuffelen in de zetel.
We zijn echt heel blij met ons katertje, het is echt een prachtig en lief beestje.

Ik stuur alvast enkele foto’s mee.

Vele groetjes,
Céline