kitten Garey

Zocht een thuis op 5/08/2019 en vond die op 7/08/2019. C. en haar vriend zullen nu zeer goed zorg dragen voor kleine Garey .

Garey komt uit een nestje vondelingen waarvan broertje Gigi de felste was en reeds zijn 4-everthuis heeft gevonden. Garey is samen met zijn broer en zus opgevoed bij een opvangmoeke en wordt dinsdag 06/08 verder wettelijk in orde gezet zodat hij op 07/08 de opvang mag verlaten. Garey is een pikzwart kitten op enkele sprietjes wit na en is heel lief en handelbaar.

kitten Garey vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Leuven . We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,


Begin augustus adopteren wij een kitten bij jullie, Garey. Garey heet ondertussen Beau, is flink gegroeid en wordt volgende week 1 jaar oud (met bijhorende controle en prikjes van de dierenarts).
We sturen jullie graag enkele foto's en een kleine update van de afgelopen maanden.

Wie was Beau de eerste weken: een klein, nieuwsgierig katertje dat graag iemand rond zich had. Hij was zeer aanhankelijk, en kwam er meestal bij zitten op de bureau, zetel of stoel. Ook 's nachts voelde hij zich veilig in de slaapkamer, en kwam er bij liggen om te slapen.

Wie is Beau vandaag: een grote kater van 5kg die overdag graag rustig in de zetel ligt, of bij op de bureau. 'S avonds is hij graag sociaal en komt hij voor aandacht vragen. Hij eet alles graag en gaat al graag eens met onze boterhammen lopen wanneer we even niet opletten.. Beau is een levensgenieter, die zich graag laat borstelen, aaien en een harnasje om te reizen laat aan doen. De laatste paar maanden gaan we af en toe eens met Beau naar buiten, om hem een afwisselende ervaring te geven. Hij springt dan liefst achter alles wat beweegt. 😉


Wij zijn zeer nog steeds heel erg blij dat wij Beau mochten adopteren en zouden hem voor geen geld van de wereld willen missen.

Wij zouden deze ervaring zonder jullie niet kunnen hebben, waarvoor dank!


Vele groetjes,
Céline