Kitten Gateau

Zocht een thuis op 2/07/2020 en vond die op 9/07/2020. Wat fijn dat Gabby en Gateau samen mogen vertrekken naar een warme thuis in Puurs.

  • Geboortedatum: 11/04/2020
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharige grijs gemarmerd

Beide broers zijn gevonden in een stal toen ze ongeveer 8 weken jong waren. Gabby en Gateau zijn heel lieve en sociale katertjes die ontzettend graag met elkaar een robbertje vechten (= spelen). Ze zouden natuurlijk graag samen blijven en daar geven wij ook de voorkeur aan maar een fijne thuis voor elk apart is ook mogelijk.
Gateau heeft de bleekste snoet is ook de meest actieve van de 2. Beide broers worden na het parasietvrij maken en vaccineren op woensdag 08/07 verder wettelijk in orde gezet maar u kan ze nu reeds reserveren.

Kitten Gateau vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,
Met de kittens gaat alles heel goed. Morgen krijgen ze een volgende injectie. De kinderen hebben ze wel een andere naam gegeven: Max en Tommy. Blijkt nu wel dat Tristan, onze zoon allergisch is aan katten. Gelukkig hebben we een vrij ruim tuinhuis waar ze hun gangetje kunnen gaan en hebben we een buitenren besteld. Ik stuur jullie alvast ook een fotootje door van de twee lieve deugnieten. Vele groetjes van ons, Elsy, Ivan, Amber en Tristan.