Kitten Gigi

Zocht een thuis op 31/07/2019 en vond die op 2/08/2019. Mensen met geduld en kennis van katjes zullen nu goed zorgen voor kleine Gigi.

Een nestje vondelingen uit de Deinze. Allemaal zwarte en zwart-witte kleintjes. Zwart-witte Gigi was de minst handelbare van allemaal maar heeft zich beetje bij beetje "gegeven". Hij doet zich nog steeds stoerder voor dan hij is maar laat zich reeds gewillig strelen zonder zijn oren plat te leggen of te blazen. Oppakken is nog een ander paar mouwen maar ook dat moet langzaam groeien naarmate hij "zijn mensen" vertrouwt. Dit mooi zwart-wit katertje zal zich zeker vlug thuis voelen bij mensen die hem geduldig en liefdevol behandelen. Hij is samen met Illy de beste maatjes met Ibbe.Gigi in niet meteen geschikt voor kleine kinderen.

Kitten Gigi vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Gent . We kregen dit in onze mailbox:

Beste,

In het begin zat MARVEL vaak onder de zetel en was hij heel bang. Na 5 dagen zagen we al een grote verandering. Onze dochter Mona was dag en nacht bezig met hem. Na 10 dagen kon ze hem pakken en intussen ligt hij heel graag op haar schoot.

Hij heeft onze harten gestolen.

Met vriendelijke groeten
Joris, Anneleen, Arend, Mona en Marvel