Kitten Gina

Zocht een thuis op 10/08/2021 en vond die op 14/08/2021. Twee parkieten zullen Gina verwelkomen in haar nieuwe thuis. .

  • Geboortedatum: 01/06/2021
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: sneeuwwit

Drie mooie, zeldzame sneeuwwitte zussen die als zwerfkittens zijn binnen gekomen. Twee met groene ogen en eentje met een blauw en groen oog. Ze zijn niet doof
Gina zet beetje bij beetje stapjes in de goeie richting om sociaal te worden. Er is echter nog werk aan dat wij nu overlaten aan adoptanten met engelen geduld en zonder kleine kinderen. Bent u zo'n persoon en beschikt u naast geduld ook over een enorme portie kattenliefde en tijd dan wordt Ginny steevast een vriendin voor 't leven.
Op donderdag 12/08/2021 wordt Giina verder wettelijk in orde gezet maar u kan haar nu reeds reserveren. Best stuurt u de antwoorden mee op de vragen die u vindt op onze website katopdi.cluster023.hosting.ovh.net onder de rubriek Adoptievoorwaarden zodat wij de perfecte match voor haar vinden.

Kitten Gina vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Bissegem . We kregen dit in onze mailbox:

Beste,

Bedankt! We zien inderdaad Yuki (Gina) onder onze naam staan. Ze is ondertussen ook al bij de dierenarts geweest voor 2de vaccin van Feligen. Gister lag ze voor voor het eerst bij ons op schoot te slapen. En zoals beloofd zouden we dan foto's sturen. De foto's kan je in de bijlage vinden. Nogmaals bedankt voor alles!

Met vriendelijke groeten,
Ka Hea en Van