Kitten Ginny

Zocht een thuis op 9/08/2021 en vond die op 13/08/2021. Gigi mag samen met Emar hun nieuwe 4-everthuis onveilig maken..

  • Geboortedatum: 01/06/2021
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: sneeuwwit

Drie mooie, zeldzame sneeuwwitte zussen die als zwerfkittens zijn binnen gekomen. Twee met groene ogen en eentje met een blauw en groen oog. Ze zijn  niet doof.
Ginny heeft een karaktertje en laat zich niet zo maar doen. Ze is nog steeds redelijk schuchter en durft nog wel eens blazen, een pittig klein maar oh zo mooi dametje . Wij zoeken dan ook adoptanten voor haar zonder kleine kinderen, die geduld hebben, engelen geduld, die weten hoe met  bange, timide katjes om te gaan en die speelmomentjes kunnen inlassen om het vertrouwen van de kitten te winnen. Het sociaal  maken van zo'n katje, gebeurt niet in 1 2 3 dat vergt tijd, geduld en liefde want het kan lang duren eer ze de klik gemaakt heeft.
Op donderdag 12/08/2021 wordt Ginny verder wettelijk in orde gezet maar u kan haar nu reeds reserveren. Best stuurt u de antwoorden mee op de vragen die u vindt op onze website katopdi.cluster023.hosting.ovh.net onder de rubriek Adoptievoorwaarden zodat wij de perfecte match vinden voor haar.

 

Kitten Ginny vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Ik wil je nog even bedanken voor de goede zorgen die onze fantastische poezen Emar (Leo) en Ginny (Louise) hebben gekregen bij Kat op dool.

Leo en Louise konden het vanaf dag 1 al goed met elkaar vinden en ondertussen zijn ze onafscheidelijk. Ze gebruiken een speciaal taaltje onder elkaar en als Leo roept is Louise daar binnen de kortste keren. Leo is een onovertroffen charmeur en krijgt graag alle aandacht. Louise laat zich ondertussen strelen, maar het dekentje onder de zetel is nog haar favoriete verstopplaats - maar ze wil daar wel graag gestreeld worden ;-)

We kunnen haar reeds voorzichtig opnemen en dat lijkt ze toch wel fijn te vinden… Alleen komt Leo er dan natuurlijk ook onmiddellijk bij.