Kitten Hannelore

Zocht een thuis op 8/01/2022 en vond die op 17/01/2022. Een warme, fijne thuis wacht op deze kleine meid die samen met haar broer, Hannes mag blijven ..

  • Geboortedatum: 19/10/2021
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: Tabby grijs + ros kortharig

Hannelore  is samen met haar rosse tabby broer Hannes  gevonden in Hansbeke toen ze ietsiepietsie klein waren. Ze zitten dan ook ettelijke weken in de opvang tot ze groot genoeg waren om wettelijk in orde te stellen.
Hannelore, is een nieuwsgierig, speels en aanhankelijk kattinnetje.
Wij geven de voorkeur aan mensen die broer en zus samen willen adopteren. Op donderdag 13/01 worden ze verder in orde gezet zodat ze op vrijdag 14/01 de opvang mogen verlaten.

Kitten Hannelore vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Wortegem-Petegem . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia

Bij deze een beloofde update. Frodo en Arwen waren de eerste dag nog een beetje bang, zeker Frodo kwam de eerste uurtjes niet vanachter de zetel, en Arwen moest wennen aan haar kraag. Dat is nu na een week al een heel verschil. Arwen laat zich knuffelen door iedereen die op kittenbezoek komt, Frodo kan zich soms nog eens verstoppen onder de tafel maar hij geniet ook van knuffelen onder een deken en spelen met zijn tunnel. De wonde van Arwen is ook goed aan het genezen en ze laten zich allebei super gemakkelijk verzorgen.

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen

Groetjes
Jelle en Silke