Kitten Ibbe

Zocht een thuis op 23/07/2022 en vond die op 31/07/2022. Ibbe en Iwan heten nu Charlie en Zorro en hebben samen een fijne thuis gevonden .

  • Geboortedatum: 01/05/2022
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: zwart

Hallo, ik ben Ibbe. Ik ben een sportief en speels katertje. Ik moest heel erg wennen aan mensen en al ben in eerste instantie nog een beetje bang als je mij te snel benadert maar ik ben ik rustig aan het openbloeien. Ik geniet van eten aflikken van je vingers, ben een echte speelvogel. M'n opvangmoeke neemt me in de draagmand mee in de zetel en vanuit mijn veilig plekje laat ik me heerlijk strelen tot ik in slaap val. Ik ben gek op andere katten maar ik hou het meest van mijn broer Iwan waarvan ik luidspinnend de oortjes aflik..Feitelijk kunnen mijn broer en ik  niet zonder elkaar.
Een rustig huisje  met liefdevolle dienaren die met geduld verder werken aan onze socialisatie, zou voor mijn broer en ik hemel op aarde zijn.
Vrijdag 29/07 worden wij verder wettelijk in orde gezet maar u kan ons nu reeds reserveren. Vergeet het adopt info form niet in te vullen.

Kitten Ibbe vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Beste,

Ibbe en Iwan, herdoopt tot Zorro en Charlie, doen het heel goed bij ons. Ze waren enorm schuchter en bang van ons in het begin, het heeft weken geduurd voordat we maar in de buurt geraakten. Nu palmen ze het hondenkussen in, geven ze de honden kopjes, lopen ook al buiten (al blijven ze enkel in de achtertuin voorlopig) en kunnen we van tijd tot tijd ze al eens strelen. Met tijd zullen ze waarschijnlijk wel aandurven om zelf eens op onze schoot te nestelen, maar momenteel is het zo wel al leuk dat we dit stadium al gehaald hebben.


Groetjes ,

Stéphanie